Om oss

Svensby Tursenter i Lyngen, Norge, tilbyr varierte opplevelser. Fra hytter til hundesledekjøring gir vi uforglemmelige opplevelser i de pittoreske omgivelsene.

Om oss

Svensby Tursenter

Svensby Tursenter ligger i Troms fylke, sentralt i Lyngen kommune, 400 m fra Svensby fergeterminal. For å komme til oss fra fergen, kjør nordover langs Ullsfjordveien og ta av opp Storåsveien.

Vi er 50 km fra Tromsø, som også er nærmeste flyplass. Reisen fra Tromsø inkluderer en 20-minutters fergetur fra Breivikeidet til Svensby.

Sentrumsområdet i kommunen er 22 km unna, i Lyngseidet, hvor du finner et supermarked, bensinstasjon, bank, postkontor, legekontor, verksted, kirke, alpinanlegg og andre tjenester.

Svensby Tursenter tilbyr fem attraktive og velutstyrte hytter i en vakker skoglokasjon med utsikt over Ullsfjorden.

Like ved hyttene er det en servicebygning med kjøkken, badstue, dusj- og toalettfasiliteter, samt et grillområde og en campingplass for telt, campingvogner og bobil.

Svensby Tursenter har sin egen bensinstasjon som aksepterer VISA og Mastercard.

Svensby Tursenter er en utmerket base for alle slags aktiviteter i området, både sommer og vinter, med nærhet til Lyngsalpene og merkede turstier fra stedet og rundt fjorden. En brosjyre med turer og fotturer er tilgjengelig på www.visit-lyngenfjord.com.

Siden det er svært lite lysforurensning, er det en god sjanse for at du vil kunne se nordlyset rett utenfor døren din.

Svensby Tursenter tilbyr ulike aktiviteter, inkludert snøscootersafari om vinteren og båtutleie om sommeren. Området er også ideelt for sykling.

Midnattssolen er synlig her fra omtrent 18. mai til slutten av juli.

Bærekraft

Svensby Tursenter har miljøsertifiseringen Green Key, en av turistnæringens ledende internasjonale miljøsertifiseringsordninger.

Ordningen er også den eneste miljøsertifiseringsordningen i Norge som er anerkjent av GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Miljøsertifikatet er bevis på vårt miljøarbeid og gjør det enklere for våre gjester å velge overnatting som krever ekstra omsorg for miljøet.

Mer informasjon om Green Key kan finnes her: greenkey.fee.no